Første innlegg og en av mine favorittsysler – Trekning av konkurranse!! :-)

Bærekraft på det personlige plan handler for meg blant annet om å skape gode øyeblikk i hverdagen. Jeg håper å kunne skape gode øyeblikk for dere kjære følgere ved å overraske noen heldige vinnere med premier som en liten takk for deltakelse i konkurransene.

Matgavene som deles ut denne gang er satt sammen utfra min ide om hva et slikt godt hverdagsøyeblikk kan være, for eksempel en ekstra snaskete lunsjbit med lokalprodusert spekepølse av lam, tyttebærgele og knekkebrød, eller en time-out i godstolen med deilig økologisk urte-te, lynghonning og noe søtt å bite i. For meg gir det ekstra godfølelse å vite at maten er produsert med tanke på bærekraft for både dyr og folk, og med råvarer av beste kvalitet. Her er premiene:

Se trekningen godsakene her 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *