Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra Kortreistkurven® til forbrukere. Disse betingelsene utgjør, sammen med din bestilling bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Selger er Kortreistkurven® AS, Brøttet 87, 3029 Drammen. Organisasjonsnummer er 917 864 330MVA.

Kjøper er den personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Betingelsene kan endres fortløpende uten forvarsel. Det er din oppgave å holde deg oppdatert på disse.

Forbrukerkjøp er for øvrig regulert i forbrukskjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Vi tar forbehold om at skrive- og trykkfeil kan forekomme i nettbutikken, noe som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen gitt i nettbutikken, vår markedsføring eller på annen måte.

Personopplysninger
Kortreistkurven® er fullt og helt ansvarlig for de opplysningene du gir oss i forbindelse med en bestilling. Dine opplysninger brukes kun til varedistribusjon og eventuelt til å sende deg nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring for mer utfyllende informasjon om dette.

Aldersgrense
Du må være fylt 18 år for å handle hos Kortreistkurven.no. Er du under 18 år, kan du få en forelder eller foresatt til å foreta bestillingen for deg.

Bestilling
Din bestilling er bindene når den registreres på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis den ikke avviker fra det som er tilbudt av oss. Du har likevel lov å angre kjøpet.

Når vi mottar bestillingen din, vil denne bekreftes av en automatisk ordrebekreftelse som blir sendt til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Dette er din kvittering for kjøpet og det er din oppgave å sjekke at f.eks. navnet ditt og adressen din er skrevet korrekt. Kontakt Kortreistkurven.no umiddelbart om du oppdager feil.

Utsolgt
Ved utsolgtsituasjoner vil du få e-post om dette. Vi vil forsøke å tilby en lignende vare i stedet.

Priser
Prisene inkluderer 15% mva.

Betaling
Du kan betale med VISA, kredittkort eller via Vipps til nr 73437. Oppgi ordrenummer.

Frakt og levering
Du kan velge mellom å hente bestillingen selv, få den tilsendt i Posten eller utkjørt (gjelder foreløpig kun området Kongsberg/Drammen/Oslo). Fraktkostnadene er den samme for Postforsendelse og utkjøring. Fraktkostnadene opplyses i handlekurven/kassen.

Forsinkelse og feil adresse
Kortreistkurven® står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse.

Retur- og angrerett
Du har 14 virkedager angrerett i følge norsk lov. Last ned retur- og angrerettskjema her. Fyll ut skjemaet og legg ved returen. Varen(e) må returneres som servicepakke (kunden står for porto) eller leveres til adresse oppgitt i angrerettskjema. Det er viktig at varen(e) er hel og fine, og at evt. emballasje er intakt. Returer som sendes med oppkrav blir ikke løst ut av oss.

Reklamasjon
Vi sjekker alltid alle produktene før de sendes ut til deg. Likevel kan et produkt være defekt som følge av feilproduksjon eller en skade. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Ta kontakt med oss om reklamasjon.