Personvernerklæring

Vi tar personvernet til våre kunder seriøst, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Derfor behandler vi alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en person.

Daglig leder Kristine Tande er ansvarlig for behandling av personopplysninger hos Kortreistkurven, og kan kontaktes på e-post: kristine@kortreistkurven.no

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Kortreistkurven AS. Henvendelser om dette rettes til daglig leder Kristine. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Personopplysninger som samles inn ved kjøp

Når du legger inn en bestilling på kortreistkurven.no må du av kontraktsmessige grunner oppgi informasjon som er nødvendig for å fullføre ordren. Dette gjelder informasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Opplysningene vil bare bli brukt til å oppfylle salgskontrakten med mindre det er gitt samtykke til formål utover dette. Opplysningene lagres på en sikker måte i nettbutikken på egen server.

Nettrakett AS er leverandøren av nettbutikkens tekniske løsning og hoster kortreistkurven.no på sine servere. Dette innebærer at Nettrakett har tilgang til personopplysninger gitt ved kjøp i nettbutikken. En egen databehandleravtale regulerer Nettraketts bruk av disse opplysningene, og de vil derfor ikke ha tilgang til å bruke opplysningene fra Kortreistkurven.

Kortopplysninger og betalingsinformasjon behandles av en tredjepart. I kassen har du mulighet til å velge mellom Vipps eller kredittkort (Stripe) som betalingsløsning. Informasjonen som gis her sendes direkte til tredjepart. Verken Kortreistkurven eller Stripe lagrer kortopplysninger, og behandling av disse vil derfor aldri være tilgjengelig for Kortreistkurven.

Nyhetsbrev

Når du besøker kortreistkurven.no har du mulighet til å melde deg på et nyhetsbrev ved å gi fra deg e-postadressen din. Kortreistkurven bruker Mailchimp for å sende ut og oppbevare e-postlister. Ved å besøke Kortreistkurven på aktuelle messer kan du også velge å gi fra deg e-postadressen og motta relevante e-poster. Opplysninger som samles inn fra messer lagres i en intern mappe på Dropbox.

Du har når som helst mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på linken nederst i e-posten. Opplysningene dine vil bli slettet hvis du melder deg av nyhetsbrevet.

Informasjonskapsler

For å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse bruker vi følgende informasjonskapsler (cookies) på kortreistkurven.no:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel

En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettsiden din. Denne informasjonen inneholder IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker. Cookies kan bare lagre tekst som vanligvis krypteres. De vil derfor aldri kunne spores tilbake til deg som enkeltperson.

Du kan selv velge å begrense eller deaktivere cookies i nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen. Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil mange nettsider kanskje ikke oppleves korrekt.

Google Analytics
Kortreistkurven bruker cookies fra Google Analytics for å analysere og forstå hvilke kanaler brukerne kommer fra når de besøker nettbutikken, og atferd på nettstedet. Innsikt i disse analysene gjør at vi kan forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken.

Informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode.

Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her. Du kan reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics her.

Facebook

Kortreistkurven ønsker å tilrettelegge for relevant markedsføring og annonsering mot vår målgruppe. Derfor samler vi inn anonym informasjon ved hjelp av cookies som brukes på Facebook. Dette kalles remarketing og brukes for å tilpasse annonser til brukernes interesser og tidligere sider du har besøkt i nettbutikken. Hvis du ikke ønsker at Facebook viser deg relevante annonser, kan du slå av cookies i din nettleser eller endre preferansene dine i kanalen. Du kan lese mer om Facebooks bruk av cookies her.